KAMPRET BELAJAR GAWE PESBUK

Ono wong lanang pengen belajar Facebookan,
trus dekne ora ngerti arep ngopo. Mangkane
dekne SMS koncone wedok arep takok ben
ngajari Facebook. Isi SMS kurang luwihe koyo
ngene :
mr X: Mey, warahi aq gae facebook yoo
maya: Oke, u wes nang ngarep komp?
mr X: wes, aq yo wes ndue email
maya:sippp, buka en, browser firefox, nek ga
ngono internet explorer…
mr X: browser ki opo?
maya:klik menu start trus golekono tulisane
Internet explorer
mr X: trus pye?
maya:ketik di kotak paling atas,
“www.facebook.com” trus enter
mr X: oke, trus???
maya:nek wes metu gambare, isinen form
pendaftaran sesuai yg ada
mr X: ngendi ne seng di isi, kok ga ono opo2…
maya: mosok, nang layar ono tulisan opo?
mr X: mung tulisan tok, nduwor dewe ono
tulisan “The page cannot be displayed”
maya: wah, kliru paling lek mu nulis nduwure
mr X: wes bener kok, http://www.facebook.com
maya: ehm, mungkin koneksi internetmu mati..
mr X: opo butuh internet, ndek omah ga ono
internete..
maya:woooo kampr**tt…..drijiku sampe
kriting… tibake ra ono koneksi..
mr X: ooo, yo wes, kapan2 ae lek aq nang
warnet tak sms neh… suwon yoo…
maya: podo2, emailmu opo?
mr X: http://www.cahganteng2000@yahoo.com,
digaweke kancaku, tapi rung tau tak bukak
maya: waduh.. email kok ono www ne ki piye…
mr X: www ki opo?
maya:Wassalamualaikum Warahmatullah
Wabarakatuh….
Wetengku ngelu…. =))

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: