NABRAK WONG TUWEK WAE KOK ORA ISO (JAVA VERSION)

Ono’ arek enom kemlinthi banget… senengane
lek numpak montor mesthi ngebut… opo maneh
saiki montore ganti RX-King sik anyar kinyis-
kinyis… Leh numpak koyo cak Doohan… wis ta
lah… pokoke gaya temen… kemethak ngono
kae lah…
Critane pas bengi-2… lagi enak-2e ngebut (lha
iyo… opo se enake ngebut…) ngerti-2 ono
wong wedok tuwek nyebrang dalan… langsung
ae arek iku mau ngerem ndadak… ciii..ittt…
ittt… (ojo’ ditambahi ‘il’ yo..)
Untung montore sik anyar… rem-e sik manjur…
cobak lek gak ngono yo wis nabrak wong
wedok tuwek iku mau… bareng wis mandhek,
arek iku trus marani wong wedok mau ambek
rodo nesu… “Yo’ opo se mbah… sampeyan iku
gak tau mangan sekolahan tah… nyabrang gak
ndelok kiwo-tengen dhisik… langsung nylonong
ae… pengin modar tah yo’ opo sampeyan iku…
ancene goblok kok diterus-terusno…”
Ngerti arek iku ngamuk… simbah wedok gak
gelem kalah… genti ngamuk nang arek iku…
“Koen iku sing goblok… nabrak wong tuwek ae
gak iso’….!!!!”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: