TENAGA DALAM MAT PITHI

Tapekno, memang mat pithi iku sembaranganne
juara.lha sakdurunge lomba dowo-dowoan lak
dheke melok lomba niup lilin. tapi gak ngae
cuangkem utawa abab.. tapi gae entut.
Pesertane yo meh podho.. tapi ketambahan
saka china sing ahli silat, tenaga dalam, sumo
jepang, koboi amerika barek petinju negro. wis
pokoke awake nek gak atletis, yo gothot.. paling
gakgembrot, wetenge gedhe kabeh. lha mat
pithi iku lak pucet tah… pucet nyekukruk koyo
cecek eruh kucing… (tapi soglekane reek….)
Ancene mat pithi iku kepengine dadi gong.
mangkane nomere pancet buncit.
Nah, lombane katik gae aturan, jarak antarae
tilis ambek lilin iku paling cidek 3 meter.
Nomer siji, eserta dari amerika… pegulat lemu
ginak-ginuk… ancang-ancang, mlorotno cancut
barek mledhingi lilin. terus ngeden…. Pantes ae
cak unine entut amerika yo koyok band heavy
metal temenan…. bruuuuat…. liline mik mobat-
mabit….. terus baru mati
Nomer loro, perserta dari chino. wah gayane
khas koyo chen-lung… (halo ning ayu-chen).
Sendakep, matek tenaga dalam, gak atik
mleding…. ngerti-ngerti keprung .. thiiiiiiiiitt. Lilin
mobat-mabit sedelit…. mati….
Nomer telu, sumo jepang… meh podo gayane
ambek pegulat amerika…. wong senenge lak
niru amerika tah, jepang iki…. mlenthus
sedelok, ambekl mendelik… terus dhuuuuuuut
duawaa banget.. Lilin gak atik mobat-mabit…
langsung menggok… koit. Wis pokoke aneh-
aneh…. tepuk tangan tambah rame.
Eeee ndadak nomer terakhir mat pithi sing
keceng barek cengar-cengir, nyekeli weteng
munggang panggung…. Gak atik hormat-
hormatan, gak atik pak-buk… langsung
njenthiit… nepakno arahe bokong ndok nggone
genine lilin. Kancut diplorotno barek
njengking….. ngerti-ngerti……
ssssssssscreeeet….. cret…. lilin gak athik obah
barang langsung matek…. tambah gak metu
beluke… wong ketutup barek jenang katule mat
pithi sing ancene kakehan rujak petis…. sing
nambahi dadi juara…. ambune reeek… koyo
pabrik petis………..
prucut.. wah lepas maneh….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: