PELAYANAN CANGGIH RESTORAN JEPANG (ROBOT)

Pak De lungguh adep adepan karo BuDe..
Waiter’e robot. Pelayane Robot Jepang
Canggih
Si Robot teko nyedakki pak de, trus ngomong :
“What is your nationality?”, robot takon.
“Indonesia” jare PakDe.
“Selamat datang”, jare robot nganggo bahasa
Indonesia.
“Apa bahasa suku Anda?”, robot takon meneh.
“Jawa”, jare PakDe
“Sugeng siang. Badé pesen nopo?” Jare robot
nganggo boso jowo.
“Canggih yo bu”, PakDee ngomong karo BuDe.
“Ono lotek?”, ibune takon karo robot.
“Ono”
“Pesen rong porsi”
“Porsi gede opo cilik?
“Porsi gede”
“Lombok e piro ?”
“Sing siji loro, sing siji sepuluh”
“Nganggo kangkung?”
“Yo”
“Nganggo timun?”
“Yo”
“Nganggo kol?”
“Yo”
“Nganggo kol jowo opo kol asli jepang ?”
“Sing endi wae lah manut ”, PakDe wis rodo
nesu.
“Kacange di uleg opo di blender ?”
“Kuarepmu !”
“Kacange setengah mateng opo mateng?”
“Goréng sing gariiiiiiing..!!”
“Nganggo bawang goreng rak ?”
“Nganggo…, asu !” Pak de misuh banter
banget.
“Di piring opo di pincuk ?”
“Di piring !”
“Lengone nganggo margarin opo minyak
kelapa ?”
“Jelantah…. wedhus!! !” Nesu banget soale wis
sepuluh menit dewe..
Robot meneng, lampune byar pet ketap ketip
koyo’ane lagi di proses.
Kiro-kiro telung menitan robot’é ngomong
meneh :
“Maturnuwun. Pesenan tak tompo. Mung rak
iso di sugohke”
“Nopo ? Aku wis ngenteni suwe banget, tanya-
jawab karo koe , kok rak iso nopo to ndes?”,
jare PakDe emosi
“Soale durung ono asu’ne karo wedhus’e
………..”
“Djancuuuk…Iso edian aku ! Ayo bu lungo, rak
usah nguntal neng kene !!!”, PakDe
nggondhok…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: