JUMINTEN PERAWAT RSJ

Juminten dadi perawat.. Awan iku Juminten kontrol pasien-pasien…

Juminten : wilujeng siang mas Sodron..

Sodron : ngeeng..ngeeeeng…!!!! (karo numpak
guling)

Juminten : SELAMAT SIAANG MAS
SODROOON…!!!! (mbengok koyo bledhek
nyamber)

Sodron : sssssttt….ojo seru2 sing ngomong
bu…aku lagi nyopir sedan…

Juminten : ooalah….emange sampean arep
neng endi mas kok nyopir sedan ??

Sodron : aku arep nang jakarta bu…ngeeeng..ngeeeng…(karo mobat mabit tangane koyo wong nyetir mobil)

Juminten : eaalaah.,,yo wes ngati2 yen nyopir
sedan yo mas…

Sodron : inggih bu…

Selanjute ing wayah bengi Juminten kontrol
pasien maneh lan weruh Sodron isih numpak’i
guling..

Juminten : sugeng dalu mas sodron..sakniki
teko ngendi perjalananmu??

Sodron : niki sampun tekan tol cikampek bu…ngeeng..ngeeeng…thiin…thiiin (gayane
nglakson luur)

Juminten : yo wes ngati2 yo mas., Sakwise tilik Sodron,juminten trus kontrol neng pasien liyane sing jenenge Sardot.. Wektu iku juminten yo weruh Sardot lagi numpak’i gulinge..

Juminten : sugeng dalu mas Sardot…

Sardot : eh..bu juminten..hihihi (pamer untu)

Juminten : sampean lagi nyopir nopo mas..??

Sardot : kulo mboten nyopir kok bu…

Juminten : yen gak nyopir,iku lagi numpak jaran yoo..??

Sardot : mboten bu..

Juminten : po numpak kebo??

Sardot : mboten kok..

Juminten : numpak sapi,,wedus,,kuciing…kodok..po…

Sardot : aaaaaarrrgggh….WOOY…SAMPEAN WES EDAN YO BU??? (ngrawusi amben)

Juminten : waduuh..kok dadi ngene to…sabar..sabaaar……
Trus kowe lagi ngopo mas???

Sardot : ssssstttt….ojo seru2 bu yen ngomong,,mengko yen dikonangi tonggo…

Juminten : lha emange ono opo mas?? (ngomong bisik2)

Sardot : saktenane..

Juminten : iyo trus..

Sardot : kulo niki lagi…

Juminten : ho’o..trus..(penasaran)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Sardot : LAGI ICIK2 EHEM KARO PAIJEM
BOJONE SODRON,,MUMPUNG SI SODRON WES
BUDAL NENG JAKARTA.,.
muehehehehehheh…
(guyu garangan)

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: