JUMINTEN PERAWAT RSJ

Juminten dadi perawat.. Awan iku Juminten kontrol pasien-pasien…

Juminten : wilujeng siang mas Sodron..

Sodron : ngeeng..ngeeeeng…!!!! (karo numpak
guling)

Juminten : SELAMAT SIAANG MAS
SODROOON…!!!! (mbengok koyo bledhek
nyamber)

Sodron : sssssttt….ojo seru2 sing ngomong
bu…aku lagi nyopir sedan…

Juminten : ooalah….emange sampean arep
neng endi mas kok nyopir sedan ??

Sodron : aku arep nang jakarta bu…ngeeeng..ngeeeng…(karo mobat mabit tangane koyo wong nyetir mobil)

Juminten : eaalaah.,,yo wes ngati2 yen nyopir
sedan yo mas…

Sodron : inggih bu…

Selanjute ing wayah bengi Juminten kontrol
pasien maneh lan weruh Sodron isih numpak’i
guling..

Juminten : sugeng dalu mas sodron..sakniki
teko ngendi perjalananmu??

Sodron : niki sampun tekan tol cikampek bu…ngeeng..ngeeeng…thiin…thiiin (gayane
nglakson luur)

Juminten : yo wes ngati2 yo mas., Sakwise tilik Sodron,juminten trus kontrol neng pasien liyane sing jenenge Sardot.. Wektu iku juminten yo weruh Sardot lagi numpak’i gulinge..

Juminten : sugeng dalu mas Sardot…

Sardot : eh..bu juminten..hihihi (pamer untu)

Juminten : sampean lagi nyopir nopo mas..??

Sardot : kulo mboten nyopir kok bu…

Juminten : yen gak nyopir,iku lagi numpak jaran yoo..??

Sardot : mboten bu..

Juminten : po numpak kebo??

Sardot : mboten kok..

Juminten : numpak sapi,,wedus,,kuciing…kodok..po…

Sardot : aaaaaarrrgggh….WOOY…SAMPEAN WES EDAN YO BU??? (ngrawusi amben)

Juminten : waduuh..kok dadi ngene to…sabar..sabaaar……
Trus kowe lagi ngopo mas???

Sardot : ssssstttt….ojo seru2 bu yen ngomong,,mengko yen dikonangi tonggo…

Juminten : lha emange ono opo mas?? (ngomong bisik2)

Sardot : saktenane..

Juminten : iyo trus..

Sardot : kulo niki lagi…

Juminten : ho’o..trus..(penasaran)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Sardot : LAGI ICIK2 EHEM KARO PAIJEM
BOJONE SODRON,,MUMPUNG SI SODRON WES
BUDAL NENG JAKARTA.,.
muehehehehehheh…
(guyu garangan)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: