KOPI KUCING (LELUCON JOWO)

Sawijining ndino…
Setro Mino mertamu ning ngomahe Setro Njingik.
Dheweke banjur disuguhi kopi karo Setro Njingik.
Sajake kopine enak tenan, soale Setro Njingik muja-muji ngalembana marang kopi sing disuguhake.

Setro Mino banjur nyruput kopi amarga penasaran marang rasane.

Setro Mino: “Iki kopi apa tho kok rasane rada kecut, enek sepete….. Tapi enak kok rasane khas….?”

Setro Njingik: “Kuwi kopi istimewa, meh padha karo kopi luwak sing larang kae lho….”

Setro Mino: “Woo ngono tho, kopi apa jenenge..?”

Setro Njingik :”KOPI KUCING, aku gawe dhewe …”

Setro Mino:”Gaweanmu dhewe tho, apa sebabe diarani KOPI KUCING….?”

Setro Njingik:”Sebape diolah lewat kucing., Yen kopi luwak kopine dipangan luwak ndisik sak durungne diolah, kopi kucing dipangan kucing sak durunge diolah dadi kopi bubuk. Aku pancen
terinspirasi kopi luwak, ning ben gampang aku nanggo kucing wae.”??

Setro Mino: “emang e kucing doyan kopi po piye..?”
Setro Njingik: “Ya ora no. Kopine tak gerus rada kasar, trus tak campur ikan asin, bar kuwi lagi tak pakakke kucing.”

Setro Mino (wetenge mulai mules) : “Terus…???”

Setro Njingik:”Mengko yen wis metu bareng tai ne kucing banjur gerusan kopi disaring, dikumbah, dipepe nganti garing banjur digiling meneh nganti alus.
Lha iki sampeyan sing pisanan nyoba kopi kucing
loh, wong rong tau ana sing tak suguhi kopi kucing.
Aku dhewe arep ngrasakke ora tegel je… …….
Piye Kang, enak ora rasane?”

Setro Mino: Hoeeeeeekkkk! Hoeeeekkkkk!
(sajake ora kuat mbayangke bar ngombe
kopi mau.)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: