NYOLONG SEMPAK ABANG (LELUCON JOWO)

Wayah isuk Paijo lagi nongkrong nang
warunge Mbok Me ,
Karo ngopi ketemu kancane seng jenenge
Paimin, wong loro podo curhat..

Paijo:
“Min, aku lagi naksir karo tonggomu…”

Paimin:
“Sopo joo….??? Yayuk tah..???”

Paijo:
“Iyo Min…. Bocah kok manise ngalahno gulo sak pabrik koyo, tapi aku nembak bola bali gak tau di
trimo…”

Paimin:
“Trah kowe goblok kok,…Yayuk iku, kok dudhuk
tonggo gedhek karo aku ngono wes tak embat dewe Joo…
Wes ngene wae… Dirimu tak wei petunjuk…”

Paijo:
“Petunjuk opo min…????”

Paimin:
“Opo jare pepatah ngomong, CINTA DITOLAK
DUKUN BERTINDAK, carane colongen
sempakke Yayuk seng rupane abang, gek
mengko ayo tak terno nang dukun kondhang langgananku…. Pokoke dijamin cintamu gak bakal ditolak maneh…”

Paijo:
“Ooo ngono tah… Yo wis…. Pokoke beres, mengko tengah hari tak lakonane…”

Mari ngono Paijo muleh, Lha Si Paimin budal
mergawe…

Wes tekan wayah sore paimin balek songko
kerjoan, trus di critani karo ibune…

Ibune:
“Min ngerti ora, awan mau simbok nguber
maling…!!!”

Paimin:
“Lho neng omahe dewe tah malinge…???”

Ibune:
“Ora…. Ning Omahe Yayuk, tapi sing
colong barange Simbok… Ngene lho…
Umbah-umbahane Simbok kan uakeh, gek
Pepenane gak amot, uwes kebak, dadi
Simbok titipno ning omahe Yayuk… Lha
kok SEMPAK ABANG, sempak lagek tak enggo pisan, olehku tuku
dek wingi wes di maling uwong….!!!”

Paimin:
“Haaaa!!!!! ”
“Modar aku………!!!!”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: