RAMALAN ABADI ZODIAK ANDA

1. PIRGO
>Penggawean seng cocok: dodolan ondho karo dodolan pacul
>Keuangan: dompet ilang
>Asmara: golek dudo/rondo luweh becik dari pada jomblo

2. AKUWARIYUS
>Penggawean seng cocok: lungo neng prapatan karo
gowo batok / ngemis
>Keuangan: dompet isine kertas bonbonan karo tagihan kredit
>Asmara: ditolak morotuo mergo faktor kurang rupo

3. PISKES
>Penggawean seng cocok: golek rongsokan lan nyuloh kodok
>Keuangan: lagi kere nemen
>Asmara: pacar nesu mergo njalok blekberi

4. ARIYESS
>Penggawean seng cocok: golek kroto lan ngecet dalan >Keuangan: duit kari sak lembar gambar pedang sisan
>Asmara: selingkuhane njalok 7 ronde

5. RAURUS
>Penggawean seng cocok: golek bekecot karo nyolong pitek
>Keuangan: mlarat sansoyo nemen
>Asmara: gak payu” mergo salah pelet (mantra)

6. GAMINI
>Penggawean seng cocok: nyitak boto karo golek damen alias dereb
>Keuangan: kakean utang gae mangan saben dino
>Asmara: banci iso gae alternatif mergo bar konangan selingkuh karo tonggo

7. KANKER
>Penggawean seng cocok: angon kebo karo angon
mentok gone tanggane
>Keuangan: sekarat gak due duet babar blas
>Asmara: rupo perlu di operasi bene gak ireng mulus koyo silite kwali

8. LEYO
>Penggawean seng cocok: dodol sempak lan dodol buah sing beracun
>Keuangan: siap” di ploroti gendak’ane
>Asmara: ati” cinta di tolak fb pun juga di bajak

9. LIBERA
>Penggawean seng cocok: ngadok semen, dadi maling utowo copet lan rampok
>Keuangan: kalah maen omah di gadekne
>Asmara: ditinggal minggat bojone

10. SOKORPIYO
>Penggawean seng cocok: ngamen, ngapusi morotuo
>Keuangan: mlarat mergo pawakan dicopet
>Asmara: malam minggu di kongkon dandani talang gone pacare

11. SAGITA (asolole) RIUS
>Penggawean seng cocok: dadi tukang nguras sapiteng, ngamen nang bis
>Keuangan: dasare balong kere tetep ae panggah dadi kere
>Asmara: bojo selingkuh ninggal anak 5

12. KAPRIKOREND
>Penggawean seng cocok: dadi tukang ngadu pitek, ngaret suket lan ngojek
>Keuangan: lumayan dompet isine gambar kethek
>Asmara: gendakan’mu digarap kancamu dewe

Iki zodiak koplak. Gak kenek di gugu tenan. Mung kanggo guyonan. Gak oleh nesu lho zo….

Ћαћα♬☺°◦°ћαћα♬☺°◦°ћαћα♬☺

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: