CARANE NYOBLOS ING PEMILU 2014 (Banyolan Jowo)

Ojok lali tgl 9 April 2014 dinone Rebo Pon jam 07.00-13.00 WIB wayahe NYOBLOS, sing durung tau nyoblos iki lho tak ke’i cara-carane cik gak kliru nyoblose :,

1. Sak durunge budal nang TPS adus disik, cik ketok mbois sarapan disik cik gaќ ndredek, lek perlu sungkem disek nang wong tuo njaluk sepuro.

Ojok lali nghaweo sandal/sepatu, soale masio awakmu
ngguantheng/uuwayu nek gak sandalan alias nyeker iso diguyu wong sak RW.

2. Teko TPS antri disik gak usah uyel-uyelan koyok antri ndelok konsere cherybell ae, lungguh sing apik, sing lanang lungguho biasa ae ga usah methingkrang kok kiro
warung kopi tah….?, Trus yo gak usah dulinan ilat koyok bencong ae.

Sing wedok lungguh biasa ae gak usah mekokok opo maneh karo petan nang kunu.

3. Ijolno surat undangan (C6) sing teko KPPS, di ijolne karo surat suara, ojo kliru gowo surate, engkuk surat gaden sing kok gowo ngisin-isini…!!!

4. Nek wes oleh surat suara ndang mlebuo nang
bilik/kamar gae nyoblos, bukaken surate sing ombo
coblosen sak karepmu sing kok senengi, karo meneng wae, gaќ usah karo mendesah-desah uh..ah..uh..ah nggilani…. Mengko dikiro nyoblos. opo ae…!!!

Eleng yo ojo contekan karo bilik/kamar sebelah
iso diamuk wak lurah koen…!!!

5. Nek mari nyoblos lempiten koyok asale ojo kok
untel-untel, kok kiro gombal opo. Ndang lebokno nang
kotak suara, trus dang ngalio.

Mlakumu biasa ae, gak usah koyok artis-pragawati mari maju mengkerik, mlaku nganan terus ngiri muter nang tengah ambek dada dada….
Yo terusno ae diluk engkas lak diguyang kopi ambek panitia. opo maneh mlakune rodo lemes koyok mari diputus pacare ae…

6. Nek wes mari celupno salah siji drijimu nang
tinta seng wes disediakne petugase, driji ae ojo
liyane seng dicelupne opo maneh digae raup… Mari
ngunu ndang mulih, wes gak usah mbengok-bengok “Aku
mari nyobloosss…..Ohh….. Yeesss…!!!”

Gak usah poto-potoan trus di gae Poto Propil. Koyok alay ae.

Sekian tips gae dulur2 seng nyoblos….

Matur suwun, selamat nyobloss…..🙂

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: