ZODIAK JOWO

image

Ramalan Zodiak Jowo Sampeyan dino iki:

1. Pirgo
Penggawean sing cocok: dodhol
blewah karo jengkol.
Keuangan: dedel duwel.
Asmara: golek sing rodho genah lan waras ora kelainan jiwa.

2. Aquarius
Penggawean sing cocok: Dodol ondho karo gedek.
Keuangan: nyilah-nyilih tonggo.
Asmara: Sedelok engkas jomblo, dikepret Di usir calon mertuwo.

3. Pisces
Penggawean sing cocok: mikuli galon, mangkal ngojeg nang protelon.
Keuangan: Ledeh kabeh, kakehan
nogel,karo maen dadu.
Asmara: jare morotuwo “aku golek mantu tapi gak koyok raimu”.

4. Aries
Penggawean sing cocok: angon wedhus, mbecak.
Keuangan: kakehan utang, tombok
terus.
Asmara: upgrade-en disik dapuranmu ben ganteng / ayu.

5. Taurus
Penggawean sing cocok: dadi trader.
Keuangan: kapusan konco dewe.
Njaluk diruwat, ben gak apes.
Asmara: gak payu2, ganti pelet karo menyane .

6. Gemini
Penggawean sing cocok: Nyuluh welut, golek bekicot, karo golek kodok
Keuangan: ngedoli warisan mertuwo.
Asmara: gak jelas sir-siran e lanang opo wedok(hom0/lesbi).

7. Censer
Penggawean sing cocok: Macul, angon bebek, angon wedus, golek jangkrik.
Keuangan: sekarat, atene bangkrut, lan kate mlarat.
Asmara: gak ono sing gelem, modal cupet dompet ngapret.

8. Leo
Penggawean sing cocok: dodolan
suket karo dodolan daster. Dadi germo
Keuangan :mbrebet . Gak iso sugeh
Asmara: ati2 bakal kepelet bintang film Fauna

9. Libra
Penggawean sing cocok: ngorek-orek larahan nek gak dadi tukang golek beling.
Keuangan: gak enthos golek duwik.
Asmara: malem minggu sir2anmu ngidam menek talang

10. Scorpio
Penggawean sing cocok: Ngelapi
genthenge tonggo.
Keuangan: podo mlarate, dikuras
copet.lan di rampok
Asmara: duwe sir-siran ngrik- ngriken (sakit-sakitan).

11. Sagitariyus
Penggawean sing cocok: Ngresiki
kakus, nek ono wektu nyopeto.
Keuangan: bojo purik njaluk mulih
nang mertuwo.
Asmara: ditempilingi ae karo bojo mu.

12. Kaprikorn
Penggawean sing cocok: Dagang
krupuk upil.
Keuangan: Nguwatirno, waspada
tukang panci nagih!
Asmara: hambar, pacar mu njaluk rebonding kelek e ajur
mumur.
Sekian ojo di peker mundak ngenes

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: