UNDANGAN SALAH CETAK

Rabi kurang sedino Riris nangis bengok-bengok, marai bapak-ibuk’e bingung gak karuan.

Bapak : “Ndhuk, menengo Ndhuk, ngelu ndhasku ngrungokne kowe nangis bengok2…!!” @$&@**$&%@

Ibu : “Kowe ki kenek opo to Ndhuk, sesuk rabi kok malah bengok2 nangismu, la kowe lak rabi karo pacar pilihanmu dhewe, kudune lak seneng to…!! πŸ˜ƒπŸ˜πŸ˜πŸ˜‹πŸ˜„

Riris : “Sampeyan delok to Bu, sampeyan woco undangan nikahku, mosok tulisane:
TURUT MENUNGGANG :

1. Pak Camat dan jajarannya,
2. Pak Lurah dan jajarannya,
3. Pak RW dan jajarannya,
4. Pak RT dan jajarannya,

Bu, aku gaK kuaaaaaat…, lak ruuweemuk tenan awakku… πŸ˜·πŸ˜­πŸ˜΅πŸ˜€πŸ˜–πŸ˜ͺ

Aluwung dibatalke wae rabiku timbang remoook awakku.. πŸ’₯πŸ΄πŸ΄πŸ΄πŸ”¨

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: